Ειδήσεις

Ο Αϊ Βασίλης μοίρασε τα δώρα του στο ΜΦΙΚ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, με μικρά παιδιά να συμμετέχουν σε μια σειρά παιχνίδια και να συναντούν λίγο αργότερα τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους.

Και φέτος, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και διάφορες δράσεις σε μικρά παιδιά, με το διευθυντή Μωυσή Μυλωνά να εκφράζει παράλληλα την ικανοποίησή του για την μεγάλη επισκεψιμότητα Κρητικών, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών αλλά και για τη μεγάλη λίστα των φίλων του Μουσείου που ολοένα αυξάνεται.

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, σκορπώντας χαρά και μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά…

Δεκάδες παιδιά έλαβαν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, οι οποίες περιελάμβαναν παιχνίδια μνήμης, γνώσεων και παρατηρητικότητας, παιχνίδια κίνησης, επιτραπέζια παιχνίδια ενώ παράλληλα κατασκεύασαν το ημερολόγιο της νέας χρονιάς με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

Το 2014, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας κατέγραψε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Από τη νέα χρονιά, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα πραγματοποιούνται νέες δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, δύο Σάββατα το μήνα (το πρώτο και το τρίτο), με διάφορα παιχνίδια αλλά και ομιλίες που έχουν σχέση με τα δηλητηριώδη ζώα.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια