Ειδήσεις

Ο Γιάννης Δεικτάκης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

Την ώρα που τοπικά στη Νέα Δημοκρατία το τοπίο είναι θόλο, προς το παρόν, αν θα υπάρχει μέσα στο ψηφοδέλτιο υποψήφιος με το επίθετο Κεφαλογιάννης, φαίνεται ότι όλα έχουν "κλειδώσει" για να υπάρχει μέσα το όνομα Δεικτάκης και όχι ο νυν βουλευτής της Ν.Δ αλλά ο γιος του Γιάννης.

Σύμφωνα με δήλωσή του, ο Γιάννης Δεικτάκης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και όχι ο Γιώργος Δεικτάκης.

Τα σενάρια γύρω από το όνομα του Γιάννη Δεικτάκη ήταν έντονα το τελευταίο διάστημα, ενώ έμενε να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει από την πλευρά του ο Γιώργος Δεικτάκης, ο οποίος σε αυτή την εκλογική μάχη θα ενισχύσει τον αγώνα της Ν.Δ. όχι από την πλευρά του υποψηφίου ο ίδιος αλλά ενισχύοντας τον αγώνα του γιου του.

Πάντως σε σχέση με το όνομα Κεφαλογιάννης, μετά τη διαβεβαίωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι δε θα είναι υποψήφιος αλλά και τη δήλωση του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη ότι δε θα εμπλακεί, τα σενάρια θέλουν ότι προτάσεις έχουν δεχτεί και αναμένονται απαντήσεις τόσο από τον Κώστα Κεφαλογιάννη όσο και από τον Σωκράτη Κεφαλογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Ανωγείων.

Σχόλια