Ειδήσεις

Η λίστα με τους 22 του ΣΥΡΙΖΑ από το Ηράκλειο

Στα χέρια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται ήδη τα 22 ονόματα από το Ηράκλειο που "πέρασαν στην επόμενη φάση" της διαδικασίας, ενόψει της τελικής συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Τα ονόματα προέκυψαν από τις εσωκομματικές διαδικασίες που έγιναν και κορυφώθηκαν τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς με την ψηφοφορία των τοπικών οργανώσεων.

Το "μπαλάκι" σε αυτή τη φάση πέφτει στα χέρια της Κεντρικής Επιτροπής που μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα πρέπει να έχει καταλήξει στις προσθήκες που θα κάνει (το ποσοστό όπως αναφέρει το καταστατικό για την ΚΕ είναι το 30%). Η "αναθεωρημένη" λίστα από την Κεντρική Επιτροπή θα φτάσει και πάλι στη Νομαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή, προκειμένου να ανακοινωθούν τελικά οι υποψηφιότητες.

Η λίστα των 22 που θα γίνουν 11 στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει τα ονόματα:

Νίκος Αλεξάκης, Μιχάλης Ασκορδαλάκης, Γιώργος Βαθειανάκης, Φίλιππος Βαμβουκάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, Γιάννης Βουλγαράκης, Νίκη Γιαμαλάκη, Δημήτρης Γουρνιανάκης, Μαρία Διακάκη, Νίκος Ηγουμενίδης, Μιχάλης Κλάδος, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Γιάννης Λεβέντης, Νίκος Λενακάκης, Κώστας Μανιδάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Νικολακάκης, Μύρωνας Ξυδάκης, Βάνα Σφακιανάκη, Γιώργος Τερζάκης, Απόλλων Φιλιππής και Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Σημειώνεται ότι τα ονόματα των τριών νυν βουλευτών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δεν τέθηκαν στην πρόσφατη ψηφοφορία που έγινε με ευθύνη της Νομαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.  

Σχόλια