default-image

Χανιά: Επίσκεψη Βολουδάκη στο αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ

Κρήτη
Χανιά: Επίσκεψη Βολουδάκη στο αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε τα γραφεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ, όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση, λεωφορειούχους και εργαζομένους. Κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν την κοινοπραξία, αλλά και για την τρέχουσα οικονομική και πολιτική συγκυρία.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Γιάννης Καψανάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον οι υποχρεώσεις του Δημοσίου προς την επιχείρηση για τις συμβάσεις που εκτελούνται εξοφλούνται κανονικά και εγκαίρως, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε ως και σχετικά πρόσφατα. Παράλληλα επισημάνθηκε το γεγονός των θετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας λόγω της καλής τουριστικής χρονιάς, αλλά και γενικότερα της αύξησης της κίνησης. Οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ ευχαρίστησαν το Μ. Βολουδάκη για την ως τώρα συνδρομή του στα ζητήματα που του έθεσαν.

Αντίστοιχη συνάντηση έγινε και στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ. Το βουλευτή Χανίων υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Καρτάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της κοινοπραξίας. Ο Μ. Βολουδάκης και στις δυο συναντήσεις επισήμανε ότι οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την τοπική κοινωνία, καθώς αφενός εξυπηρετούν με οικονομικό τρόπο τη βασική ανάγκη της μετακίνησης των πολιτών, και αφετέρου αποτελούν υγιείς επιχειρήσεις που δημιουργούν και διατηρούν θέσεις εργασίας, και συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην τοπική ανάπτυξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News