default-image

Έπαιζαν και ζάρια και βρέθηκαν με χειροπέδες

Κρήτη
Έπαιζαν και ζάρια και βρέθηκαν με χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις με φόντο τον τζόγο και σε 16 ακόμα άτομα περάστηκαν χειροπέδες σε Ηράκλειο και Χανιά.

Στα Χανιά 9 Έλληνες και στο Ηράκλειο 6 (5 άνδρες και 1 γυναίκα) και 46χρονος Αλβανός συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 7.790 ευρώ και 2 ζάρια.

Στα Χανιά, οι συλλήψεις των εννέα ατόμων, ηλικίας από 47 έως 66 ετών, έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα σε καφενείο διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει να παίζονται ζάρια, ενώ συμμετείχαν οχτώ άτομα οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7.605 ευρώ και ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Χειροπέδες και στο Ηράκλειο

Και στο Ηράκλειο την Παρασκευή το βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 6 Έλληνες (5 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας από 20 έως 55 ετών και 46χρονος Αλβανός, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 34χρονης Ρουμάνας, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος και η 20χρονη, ως υπεύθυνοι του καταστήματος, είχαν επιτρέψει να παίζονται ζάρια από 4 Έλληνες και έναν αλλοδαπό και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 185 ευρώ και ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News