default-image

Κατσουράνης: «Υπήρχαν λόγοι για τον πόλεμο στην Εθνική»

Ποδόσφαιρο
Κατσουράνης: «Υπήρχαν λόγοι για τον πόλεμο στην Εθνική»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αντίκτυπο και στην Εθνική, όπως επιβεβαίωσε ο Κώστας Κατσουράνης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα και την απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ατρομήτου, ενώ αναφερόμενος στην Εθνική τόνισε ότι τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επηρέασαν και το κλίμα στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος στην εφημερίδα «Αγορά»

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ατρόμητο:

«Είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες. Βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ζει η οικογένειά μου, και νομίζω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν η ομάδα του Περιστερίου θα είναι η τελευταία της καριέρας του:

«Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο. Το συμβόλαιό μου είναι για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι οι οψιόν δεν κατοχυρώνουν κανέναν. Για να υπάρξει ανανέωση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφθεί αν αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας μου. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να παίξω καλή μπάλα, να μην έχω τραυματισμούς και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται με τον Ατρόμητο. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Για το ινδικό πρωτάθλημα:

«Η Ινδία είναι ένας άλλος κόσμος. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί, είχαν θέαμα. Για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ περίμενα να γίνουν τόσο καλά παιχνίδια. Το πρωτάθλημα ήταν αξιόλογο και τα ματς συγκέντρωσαν υψηλές τηλεθεάσεις».

Για το αν πρόκειται για ένα «ποδοσφαιρικό Bollywood»:

«Καμία σχέση. Οι αγώνες είχαν ένταση, αγωνία, ενδιαφέρον. Δεν έγιναν ματς επίδειξης, όπως πιστεύουν πολλοί. Μόνο χαμηλό δεν ήταν το επίπεδό τους. Καλά ήταν. Εμπειρία».

Για όσα συνέβησαν στο Mundial:

«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Θα σας πω όμως ότι δεν πικράθηκα. Ξέρω τι μπορώ να περιμένω. Γνωρίζω ότι υπήρχαν άλλοι λόγοι για την πολεμική. Η αφετηρία ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η Ελλάδα, σε αυτή τη χώρα ζούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News