default-image

Χάνει τον Κιτσούλη ο ΟΦΗ, φιλικό σήμερα με Ηράκλειο

Μπάσκετ
Χάνει τον Κιτσούλη ο ΟΦΗ, φιλικό σήμερα με Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Χωρίς τον Βασίλη Κιτσούλη θα πορευτεί, όπως όλα δείχνουν, για αρκετό καιρό η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στη μέση λόγω μιας μεγάλης κήλης στην οσφυϊκή μοίρα.

Μέχρι τώρα έχει ακολουθήσει θεραπεία, αλλά η κήλη δεν υποχωρεί, κάτι που προβληματίζει τους γιατρούς, που θεωρούν ότι το χειρουργείο δεν πρόκειται να αποφευχθεί. Το πρόβλημα του Βασίλη Κιτσούλη δεν είναι καινούργιο. Τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή έδινε το «παρών» στις αναμετρήσεις της ομάδας του θέλοντας να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον. Πιθανότατα θα πάει συντηρητικά λίγο ακόμα και, εφόσον δεν υπάρξει κάποια βελτίωση, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Σε μια τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 με 2,5 μήνες.

Την ίδια ώρα και εξωαγωνιστικά φαίνεται να υπάρχουν αρκετά προβλήματα καθώς οι παίκτες είναι απλήρωτοι και υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση.

Το θετικό για τον Φώτη Τακιανό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί και ένα φιλικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στις 5:30 μ.μ. το Ηράκλειο στο κλειστό του ΒΑΚ, σε ένα ματς που αναμένεται να βοηθήσει και τους δύο ενόψει της επανέναρξης της Α2 και Β' Εθνικής, αντίστοιχα, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε απραξία από τις 13 Δεκεμβρίου και είναι λογικό να χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να εμφανιστούν έτοιμοι το επόμενο Σάββατο, ενώ και για τον Βασίλη Ράλλη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, με τους τραυματίες να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Για την ακρίβεια, Πετράκης, Τσερκιτσόγλου, Μπόγδανος και Παπαδάκης συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις και τη νέα χρονιά θα μπορέσουν να δώσουν περισσότερες λύσεις στα χέρια του προπονητή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News