Ειδήσεις

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Με αιχμές ανακοίνωσε την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης και τη μεταγραφή του στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Καρχιμάκης εξαπέλυσε επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ειδικά στον κ. Βενιζέλο ο οποίος είπε ότι «μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές» ενώ σημειώνει ότι «ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή».

Ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει πως «δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί σαράντα χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ενώ επισημαίνει ότι «ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας. Δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει. Ήρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά».

Σχόλια