Ειδήσεις

Και ο Κρητικός ύπαρχος κατηγορούμενος για το Norman Atlantic

Ο Κρητικής καταγωγής Παύλος Φαντάκης - που φέρεται να είναι ο ύπαρχος του "Norman Atlantic" - και τρία ακόμη άτομα διώκονται ποινικά από την ιταλική Δικαιοσύνη!

Ο Φαντάκης είναι μεταξύ των τεσσάρων ατόμων σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη και τα στοιχεία των οποίων δημοσιεύει σήμερα ο ιταλικός Τύπος συμπεριλαμβανομένου και του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ansa.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από την εισαγγελία του Μπάρι ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του νόμιμου εκπροσώπου του γραφείου της ΑΝΕΚ στην Ιταλία (δεν αναφέρεται όνομα), του υπαλλήλου της εταιρείας Παύλου Φαντάκη (το Ansa τον αναφέρει ως επιστάτη φορτίου, ενώ τα κρητικά ΜΜΕ ως ύπαρχο), του 45χρονου υπευθύνου καταστρώματος Λουίτζι Γιόβινε και του 56χρονου μηχανικού Φραντσέσκο Ρομάνο.

Υπενθυμίζεται πως η ιταλική Δικαιοσύνη έχει θέσει υπό έρευνα για τα αδικήματα της πολλαπλής ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ναυάγιο εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών εξ αμελείας και τον Ιταλό πλοίαρχο Αρτζίλιο Τζιακομάτσι (και τον Ιταλό ιδιοκτήτη του Norman Atlantic), Κάρλο Βιζεντίνι.

Στη φωτογραφία σε πρώτο πλάνο είναι ο Παύλος Φαντάκης.

Σχόλια