Ειδήσεις

Οι γυναίκες γέμισαν τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου

Για μια ακόμα φορά, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαλεβιζίου "Μαλβαζία" στήριξαν τον θεσμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο "Τεχνόπολις" στην Αμμουδάρα, τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, παρουσίασαν το διαδραστικό παραμύθι της ομάδας "Κουκλοβατώ", πρόβαλλαν δωρεάν τις ταινίες "Αεροπλάνα" και "Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές", αλλά και κουκλοθέατρο με το έργο "Το τριανταφυλλάκι που δεν άνθιζε". Μικροί και μεγάλοι γέμισαν τις αίθουσες του πολυχώρου και αντί εισιτηρίου, προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο ΔΟΠΠΑΜ, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων Αγ. Μαρίνας και το παιδικό ραδιόφωνο Radio family 89,5

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου και τόνισε: «Μια ακόμα δράση ενίσχυσης του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Μια ακόμα απόδειξη ότι η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει κρίση. Θερμά ευχαριστώ τις γυναίκες μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία που βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλλαν στο πολύ καλό αποτέλεσμα».

Σχόλια