default-image

Η νεαρή Μαργαρίτα Παπανδρέου επιστρατεύεται

Ελλάδα
Η νεαρή Μαργαρίτα Παπανδρέου επιστρατεύεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και η νεαρή και γοητευτική κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, μέχρι πρότινος ήταν μόνιμη κάτοικος Κρήτης, φαίνεται ότι ενόψει εκλογών μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην εκλογική μάχη στην οποία ρίχνεται ο πατέρας της.

Έχοντας σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στο Imperial College και συνεχίζοντας ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, η νεαρή Μαργαρίτα δίνει καθημερινά το "παρών" στο Ίδρυμα Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς, όπου με εθελοντές από ολόκληρη την Ελλάδα το νέο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Η Μαργαρίτα της 4ης γενιάς Παπανδρέου παίρνει έτσι το βάπτισμα του πυρός σε μια κρίσιμη στιγμή για την πολιτική πορεία του πατέρα της, πρώην πρωθυπουργού.

Αν και ιδιαίτερα επικοινωνιακή, η 19χρονη Μαργαρίτα ποτέ δε θέλησε να εκμεταλλευτεί για τον οποιονδήποτε λόγο το βαρύ επώνυμό της. Στο κολέγιο κάνοντας παρέα με πολλά παιδιά πολιτικών και δημοσιογράφων, όπως ο Κωνσταντίνος Λιάπης και η Ιόλη Πρετεντέρη, απέφευγε πάντα τη συμμετοχή της σε πολιτικές συζητήσεις.

Τώρα όμως θέλει να είναι παρούσα στο νέο στοίχημα του πατρός και της οικογένειας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου στην Πειραιώς θυμίζουν παράρτημα της Silicon Valley καθώς δεκάδες νεαροί εθελοντές έχουν κατακλύσει τους χώρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News