Ειδήσεις

Δε θα είναι υποψήφιος ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

Η αποστροφή του Μανόλη Κεφαλογιάννη ότι ελπίζει ότι «θα υπάρχει το όνομα Κεφαλογιάννης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο» πυροδότησε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο αυτοδιοικητικός παράγοντας, αντίθετα με τα όσα έχουν ακουστεί, δε θα είναι υποψήφιος και μάλιστα δε σκοπεύει να ασχοληθεί σε αυτήν τη φάση με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης φαίνεται αποφασισμένος να παραμείνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να συνεχίσει να δίνει τις αυτοδιοικητικές μάχες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανοίξει τα χαρτιά του και επίσημα τις επόμενες ημέρες και, όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Υπενθυμίζεται ότι, πέρα από τη Νέα Δημοκρατία, και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη "καλόβλεπε" την ένταξη του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη στο ψηφοδέλτιό του για το νομό Ηρακλείου, αφού σε κάθε περίπτωση θα αποτελούσε ένα πολύ δυνατό "χαρτί" για οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο.

Σχόλια