default-image

Με το δεξί θέλει να μπει απόψε στο Top 16 ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Με το δεξί θέλει να μπει απόψε στο Top 16 ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδαρικό με το δεξί τόσο στο 2015 όσο και στο Top 16 της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 (Novasports 2) τη Μάλαγα στη ?«Μαρτίν Καρπένα».

Οι Ανδαλουσιάνοι είναι πρωτοπόροι στην ACB και με διαφορά δύο νικών από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, έχοντας νικήσει την Τρίτη τη «βασίλισσα». Παράλληλα έχουν διατηρήσει απόρθητη την έδρα τους στο πρωτάθλημα, αλλά έχουν χάσει εκεί δύο ματς, από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρώτη φάση.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν φοβάται. Και όλοι γνωρίζουν καλά πως ΤΩΡΑ αρχίζει η πραγματική Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Εκτός πλάνων του προστέθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και μαζί με τον έτερο 20χρονο Ιωάννη Παπαπέτρου είναι τα δύο αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν. Όλοι οι υπόλοιποι είναι υγιείς, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Πρίντεζης, που θα κάνει ντεμπούτο στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στον αντίποδα, ο Ζοάν Πλάθα θα παρατάξει σε ένα κατάμεστο γήπεδο μια πλήρη ομάδα, καθώς παρότι δεν είναι 100% έτοιμοι, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά οι Κώστας Βασιλειάδης, Στέφαν Μάρκοβιτς και Γιον Στέφανσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News