default-image

Καταγραφή ζημιών από τη θεομηνία στο Δ. Πλατανιά

Κρήτη
Καταγραφή ζημιών από τη θεομηνία στο Δ. Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι μπορούν να δηλώνουν τις ζημιές που υπέστησαν στο σπίτι ή σε οικοσυκευές από τη σφοδρή κακοκαιρία καταθέτοντας αίτηση αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι, από αύριο Παρασκευή 2 Ιανουαρίου (πληροφορίες στα τηλέφωνα 28213-40022 & 2821061718).

Ειδικά κλιμάκια του Δήμου τις επόμενες ημέρες θα καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο ώστε με βάση αυτές να ζητηθεί έκτακτη επιχορήγηση από την Περιφέρεια για την αποκατάστασή τους και θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στις ζημιές που έχουν δηλωθεί, προκειμένου να διεκδικηθούν αποζημιώσεις για τους πληγέντες. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης έχει υποβάλλει αίτημα προς την Περιφέρεια Κρήτης να κηρυχθεί ο Δήμος στο σύνολό του πλημμυρόπληκτος.

Οι επιχειρηματίες και οι ξενοδόχοι μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που σημειώθηκαν στις επιχειρήσεις τους επικοινωνώντας με την Αντιπεριφέρεια Χανίων η οποία έχει συστήσει ειδική επιτροπή για την καταγραφή των ζημιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News