default-image

Νέα συνάντηση Βενιζέλου με στελέχη της Κρήτης

Κρήτη
Νέα συνάντηση Βενιζέλου με στελέχη της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με στελέχη της Κρήτης. Η Χαριλάου Τρικούπη "καλεί" τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχουν απουσίες. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γραμματέας Ν.Ε. του Λασιθίου δε φαίνεται διατεθειμένος να δώσει το "παρών" στη συνάντηση.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο Ξενοδοχείο "Κάραβελ", ενώ δεν αποκλείεται να είναι στη συνάντηση και ο επικεφαλής την κατάρτισης των ψηφοδελτίων για το νησί κ. Ασκούνης. Οι γραμματείς των νομαρχιακών θα βάλουν εκ νέου στο μικροσκόπιο ονόματα και καταστάσεις, καθώς ο χρόνος τρέχει και στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να "κλείσουν" τα ψηφοδέλτια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με φόντο πάντα τις εξελίξεις από τις κινήσεις Παπανδρέου.

Ένα ακόμη σημείο το οποίο αποτελεί γρίφο για το ΠΑΣΟΚ είναι τι θα γίνει με την υποψηφιότητα Χατζημαρκάκη, καθώς έχει πέσει στο τραπέζι να είναι υποψήφιος στο νομό Λασιθίου ωστόσο το ορατό ενδεχόμενο να μην έχει έδρα το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές στο νομό κάνει το Γιώργο Χαντζημαρκάκη διστακτικό ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει τη μάχη του σταυρού στην Αθήνα, ενώ το σενάριο να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας απομακρύνεται.

Η κάθοδος Βενιζέλου στην Κρήτη

Από την Χαριλάου Τρικούπη ήδη διαμορφώνεται το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του Ευάγγελου Βενιζέλου με την Κρήτη να βρίσκεται στο πρόγραμμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την πρώτη κιόλας συνάντηση του με στελέχη του νησιού στην Αθήνα τους είχε μεταφέρει την πρόθεση του να επισκεφτεί οπωσδήποτε το νησί προεκλογικά. Πιθανότερη ημερομηνία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι η 15η Ιανουαρίου ωστόσο το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα καθόδου του.

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News