default-image

Δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ για απρόσκοπτη λειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Ελλάδα
Δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ για απρόσκοπτη λειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Άρτας και υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε τη Δευτέρα 29/12/2014 με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών & Παιδιών με Αναπηρίες (ΠΑΣΕΚΔΑΠ) και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που ταλανίζουν τις δομές των Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού εξήρε τη σημαντική προσφορά των ΚΔΑΠ στην ηθική, πνευματική επαγγελματική και φυσική αγωγή των παιδιών, καθώς και στην προστασία των ευπαθών ομάδων, τόνισε την αναγκαιότητα να ξεπεραστούν άμεσα και σε μόνιμη βάση τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες τους.

Η Όλγα Γεροβασίλη δεσμεύτηκε ότι «στην αυριανή κυβέρνηση της αριστεράς, θα υπάρξει η νομοθετική πρωτοβουλία» για τη δημιουργία Κοινωνικών Υπηρεσιών στο οργανόγραμμα των Ο.Τ.Α., στις οποίες θα ενταχθούν μόνιμες δομές Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α., με σταθερή, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και με τη σύσταση οργανικών θέσεων για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών, που αποδεδειγμένα εξυπηρετούν οι δομές αυτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News