Ειδήσεις

Υποστηρίζουν ενεργά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

Για μια ακόμα χρονιά, πολλές ήταν οι εταιρείες, οι φορείς, οι σύλλογοι αλλά και οι ιδιώτες που υποστήριξαν ενεργά και αποτελεσματικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.

Η δημοτική Αρχή μέσω ανακοίνωσής της επισημαίνει πως θεωρεί χρέος της να απευθύνει «ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που κατάφεραν να δώσουν χαρά σε ανθρώπους που την είχαν ανάγκη, να ενισχύσουν οικογένειες αδύναμων οικονομικά συμπολιτών και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει κρίση.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τους: "Χαλκιαδάκης Α.Ε.", "Σαβοϊδάκης Α.Ε.", "Μύλοι Κρήτης", Ανδρουλάκης καφές, Creta Farm, Βαμβουκάκης αρτοποιήματα, Ζαχαριουδάκης Γιώργος-Funky Fish, Γενικό Λύκειο Γαζίου, Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας, Ξενοδοχείο Apollonia, Coca Cola, Σούπερ και Μίνι Μάρκετ "Φαιστός", "ΑΒ Βασιλόπουλος", Αθλόπολις, Αφοι Βίστη Ο.Ε., Vatsinas Mattress, Carefur "Μαρινόπουλος", Lidl Hellas, Φουντουλάκης "Πλεκτεμπορική Κρήτης", Τσιμπραγός Κώστας, Σταματάκης Euromarket, Λιγοψυχάλης Γιώργος, "Κυλινδρόμυλοι Κρήτης", Σαμψών Απολυμαντική, Α. Παπουτσάκης & Σια ΟΕ, Υιοί Εμμ. Βαμβουκάκη, Πετράκης Ν. & Σία Ε.Ε., Σκουλούδης Μενέλαος, Chipita ΑΕ, "Τεχνόπολις", Εργοδύναμη Σουλτάτος, Σαλούστρος, Σύλλογος Εμπόρων Λαχαναγοράς Ηρακλείου, Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ηρακλείου, ΕΑΣΗ, Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μαράθου, Συνεταιρισμός Γυναικών Κερά Ροδέα, Σύλλογος Γυναικών "Μέλισσα", Σύλλογος Γυναικών "Μαλβαζία", Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας, Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου, Β΄ΚΕΠΑ Ηρακλείου, σχολική κοινότητα πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 1ος Παιδικός Σταθμός Γαζίου, Βρεφονηπιακός Σταθμός "Τα Μελισσάκια", Βρεφονηπιακός Σταθμός "Χαμόγελο", Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, καθώς και σε όλους τους ιδιώτες που, στη λύπη ή στη χαρά τους, σκέφτηκαν και τους συμπολίτες τους.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες και όλους τους εθελοντές που και το 2014 βοήθησαν με την εργασία τους στην εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου».

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μακάρι το 2015 να είναι η χρονιά που θα θέσει σε αχρηστία τέτοιους θεσμούς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μην υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να έχει τέτοιες ανάγκες. Από την πλευρά μας ως δημοτική Αρχή ήμασταν και παραμένουμε δίπλα στους οικονομικά αδύναμους με πολλές εθελοντικές δομές κοινωνικής στήριξης, που καλύπτουν τους τομείς της υγείας και των φαρμάκων, της εκπαίδευσης, της παροχής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, της παροχής οικονομικών συμβουλών σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και του αθλητισμού για τα παιδιά. Και θα εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και την πολύτιμη, την καθοριστική υποστήριξη ολόκληρης της κοινωνίας μας, όλες αυτές τις δομές.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, πολλά μπράβο στους εθελοντές μας που ουσιαστικά λειτουργούν το θεσμό, στην αρμόδια αντιδήμαρχο Εύη Αποστολάκη, καθώς και σε όλα τα στελέχη της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για την εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη δουλειά που κάνουν».

Σχόλια