Ειδήσεις

Τελευταία "ζαριά" για 27 που συνελήφθησαν

"Βροχή" πέφτουν παραμονή Πρωτοχρονιάς οι συλλήψεις με φόντο το τζόγο, καθώς χειροπέδες περάστηκαν σε 27 άτομα.

Στα Χανιά περάστηκαν χειροπέδες σε 13 Έλληνες και στο Ρέθυμνο σε 2 αλλοδαπούς και 12 Έλληνες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.505 ευρώ και 4 ζάρια.

Στα Χανιά, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, στο δήμο Κισσάμου, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 13 Έλληνες ηλικίας από 28 έως 70 ετών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.

Σε ελέγχους σε καφενείο ιδιοκτησίας 47χρονου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει να παίζονται ζάρια σε 12 άτομα που συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.020 ευρώ ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Συλλήψεις και στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης συνελήφθησαν 12 Έλληνες ηλικίας από 31 έως 47 ετών και δύο αλλοδαποί Βούλγαροι (32χρονος και 23χρονη), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός, ως υπεύθυνος του καταστήματος, και η 23χρονη εργαζόμενη είχαν επιτρέψει να παίζονται ζάρια και οι 12 παίκτες συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 485 ευρώ και 3 ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια