default-image

«Αποσύρουμε το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
«Αποσύρουμε το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος και αθλητικός μάνατζερ, Πιέρο Μπάφα, με επιστολή του στο gazzetta.gr δημοσιοποίησε την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Ιταλών επενδυτών για τον ΟΦΗ τονίζοντας πως τα χρέη του συλλόγου ήταν μεγαλύτερα!

Ο Πιέρο Μπάφα είχε αναλάβει μαζί με τον Κλαούντιο Μινγκέτι τον διαχειριστικό έλεγχο της κρητικής ΠΑΕ, με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Μπολόνια, να

γνωστοποιεί πως το ιταλικό fund που εκπροσωπεί έκανε πίσω με συνέπεια η συγκεκριμένη εξέλιξη να οδηγήσει στην παραίτηση Γκατούζο! Αναλυτικά η επιστολή:

«Λυπάμαι για το ταραχώδες τέλος. Στην Ελλάδα δούλεψα σκληρά. Εξέτασα σε βάθος όλα τα έγγραφα αλλά κάθε μέρα ο κ. Μινγκέτι και εγώ ανακαλύπταμε κάτι καινούργιο.

Ο Δικηγόρος κ. Κλαούντιο Μινγκέτι υποστήριξε τον κ. Γκατούζο και το επιτελείο του από την πρώτη μέρα όμως οι πληροφορίες που λάβαμε από το ξεκίνημα ήταν διαφορετικές σε ότι αφορά την πραγματική κατάσταση στον σύλλογο.

Η κατάσταση στον ΟΦΗ είναι χειρότερη από ότι ξέραμε και εικάζαμε. Ο κ. Γκατούζο έκανε το παν να σώσει τον σύλλογο: Δεν πληρωνόταν τους μισθούς του, αλλά πλήρωνε από την τσέπη του γιατί εμπιστεύονταν αυτό το πρότζεκτ.

Με τόσες πολλές δυσκολίες ο κ. Γκατούζο προσπάθησε να δώσει μέλλον στον ΟΦΗ. Βρήκε επενδυτές, χορηγίες και άλλους υποστηρικτές.

Σου θυμίζω είμαι δικηγόρος αλλά πρώτα από όλα Sport Manager. Γνωρίζω άριστα να μανατζάρω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, έτσι στον ρόλο του συμβούλου εισηγήθηκα πως αυτή η δουλειά είναι πιο δαπανηρή και μακριά από το αρχικό οικονομικό πλάνο.

Κάθε μέρα λαμβάναμε νέα έγγραφα, νέα χρέη νέες προθεσμίες. Λυπάμαι πραγματικά αλλά είμαστε αναγκασμένοι να αποσυρθούμε.

Κάναμε ότι μπορούσαμε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να εξηγήσω τι συνέβη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News