default-image

Σύγκλιση της Ολομέλειας της τοπικής ΔΗΜΑΡ στις 2 Ιανουαρίου

Κρήτη
Σύγκλιση της Ολομέλειας της τοπικής ΔΗΜΑΡ στις 2 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή 2 Ιανουαρίου αναμένεται να κληθεί σε συνεδρίαση η ολομέλεια της ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο προκειμένου τα τοπικά στελέχη να αποφασίσουν για το τι τελικά θα πράξουν και σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούν ενόψει εκλογών.

Τα 30 μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν να πουν τις απόψεις τους και να  αποφασίσουν για το καλό της παράταξης κινούμενα πάνω σε τρεις άξονες.

Πρώτον σενάριο εάν η ΔΗΜΑΡ κατέβει αυτόνομη στις 25 Ιανουαρίου, δεύτερο εάν επιθυμεί να ενώσει δυνάμεις με τους Οικολόγους και τρίτο σενάριο που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, εάν συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν σε περίπτωση που δεν βγει αποτέλεσμα από τη συζήτηση να ακολουθήσει και ψηφοφορία.

Και βέβαια όλα αυτά μια ανάσα από το διήμερο "διαρκές" συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με την Κρήτη να έχει δυναμική συμμετοχή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με παρουσία των συνέδρων της από το Ηράκλειο και από τους υπόλοιπους νομούς.

Η συνεδρίαση πάντως, των τοπικών στελεχών μία ημέρα μετά την έλευση του νέου έτους αναμένεται να διεξαχθεί στις 7:30 το απόγευμα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επί της Έβανς.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News