Ειδήσεις

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Γρηγόρη Ροκαδάκη

«Ο λαός θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας το αλάνθαστο κριτήριό του για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ροκαδάκης, επισημαίνοντας ότι μετά τις εκλογές η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωμένη για υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να παραμείνουμε με κάθε ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σύμφωνα με τον κ. Ροκαδάκη, «ο καινούργιος χρόνος που ξεκινά θα είναι καθοριστικός για την Ελλάδα, για τους Έλληνες. Ας τον υποδεχθούμε με αισιοδοξία, ελπίδα, και με την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας.

Η σκληρή δοκιμασία που έχουμε υποστεί στα τελευταία χρόνια μάς απέδειξε ότι έχουμε το κουράγιο σαν λαός να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν, και ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, γιατί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρή και τους πολίτες υπερήφανους. Ό,τι διανύσαμε μέχρι τώρα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, και ο λαός θα πρέπει με νηφάλια σκέψη να δείξει τη δυναμική που διαθέτει, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας το αλάνθαστο κριτήριό του για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Μετά τις εκλογές η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωμένη για υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να παραμείνουμε με κάθε ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Είμαι βέβαιος ότι θα πρυτανεύσει η λογική, η αλήθεια, η υπευθυνότητα ώστε η χώρα να προχωρήσει δυναμικά μπροστά και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους πολίτες.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, Υγεία, Ευημερία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο», καταλήγει στο μήνυμά του ενόψει της νέας χρονιάς ο κ. Ροκαδάκης.

Σχόλια