default-image

Νοήματα.. με ουσία στη Λότζια!!

Περίεργα
Νοήματα.. με ουσία στη Λότζια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου χθες το απόγευμα στη Λότζια και δε θα μπορούσαν να λείψουν τα ''κομματικά'' πειράγματα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων.

Είμαστε σε τροχιά εκλογών και αν μη τι άλλο, στα πηγαδάκια της σκάλας στο κτίριο της Λότζια, ακούγονταν προβληματισμοί, πειράγματα ακόμα και πιθανά σενάρια για το ποιος τελικά από τους πολιτικούς τους φορείς θα επικρατήσει στις 25 του Γενάρη(..είχαν την πλάκα τους! ).

Τα πειράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους ήθελαν να μάθουν ένα ακόμα στοιχείο.. για το ποιος από τους διπλανούς τους θα κατέβει εν τέλει υποψήφιος κομμάτων στις προσεχείς εκλογές.

Ένα από τα πρόσωπα που ακουγόταν έντονα η φημολογία ήταν και ο Ηλίας Λυγερός, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη εκλογική διαδικασία τον Μάιο, αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να στηρίξει στα μέγιστα τον Αλέξη Τσίπρα.

Όμως έδωσε την απάντηση.. ο Αντιδήμαρχος Χάρης Μαμουλάκης έκανε νόημα στον Ηλία, λέγοντάς του αν θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η απάντησή του ήταν πάλι με νόημα ..  κούνησε το δάκτυλο δεξιά αριστερά και στη συνέχεια έδειξε το γραφείο του..  "Δεν πάω πουθενά.. εδώ θα μείνω"  που λέει και το τραγούδι !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News