default-image

"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης": Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα

Κρήτη
"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης": Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες Δευτέρα στην αίθουσα 7 του Odeon Talos, για να παρακολουθήσει την avant premiere της κινηματογραφικής ταινίας "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" που έγινε αποκλειστικά για την Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV".

Τις προηγούμενες ημέρες, τυχεροί ακροατές του Ράδιο 9,84 και τηλεθεατές της "ΚΡΗΤΗ ΤV" κέρδισαν προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία που στις αίθουσες κανονικά θα προβάλλεται από την Πρωτοχρονιά.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο, επιτυχημένο, θεατρικό έργο του Άκη Δήμου. Η Ιοκάστη (Ρένια Λουιζίδου) είναι μια γυναίκα με ενέργεια, σπιρτάδα και πάθος. Η καθηλωτική της φαντασία μαγνητίζει τους πάντες, ενώ εντελώς φυσικά - και άκοπα - καταφέρνει να κάνει όλα τα γεγονότα να περιστρέφονται γύρω της. Όταν μια ωραία πρωία η φιλήσυχη γειτονιά της Ιοκάστης διαταράσσεται από την απροσδόκητη εξαφάνιση μιας Λετονής μανικιουρίστα (Μπέτυ Μαγγίρα), η χήρα, μάνα και υποτιθέμενη business woman Ιοκάστη Παπαδάμου ενώνει τις δυνάμεις της με τη δαιμόνια, πλην παντελώς αφελή, γειτόνισσά της, Βιβή Νερατζάκη (Μαρία Γεωργιάδου). Οι δυο αθώες, αλλά ξεκαρδιστικά ανυπόφορες αριστοκράτισσες μπροστά στην τρομακτική προοπτική του να μείνουν τα χέρια τους χωρίς μανικιούρ αποφασίζουν να ρίξουν άπλετο φως στην περίεργη, ομολογουμένως, υπόθεση.   

Στον αγώνα για την διαλεύκανση του εγκλήματος, τα μυστικά του παρελθόντος, οι κρυφές αγάπες, τα ανομολόγητα πάθη, τα ερωτικά καμώματα και οι απάτες μεγατόνων θα αναστήσουν ακόμη και φαντάσματα…   

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_9wffykp7/

Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λουιζίδου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Παύλος Ορκόπουλος, Κλέλια Ρένεση, Μπέτυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μακαλιάς, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σάββας Πούμπουρας, Μαρία Γεωργιάδη, Βασίλης Τσιγκριστάρης και Φώτης Σεργουλόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News