default-image

Οι αστυνομικοί μοίρασαν τρόφιμα

Κρήτη
Οι αστυνομικοί μοίρασαν τρόφιμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζοντας και ενδυναμώνοντας την προσπάθεια που ξεκίνησαν πέρυσι, οι αστυνομικοί του Ηρακλείου με μια ακόμη συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα και είδη ένδυσης σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η είσοδος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πλημμύρισε με είδη πρώτης ανάγκης που συλλέχτηκαν για να ενισχύσουν το Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας" αλλά και τη Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας για να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες που στερούνται ακόμη και τα προς το ζην.

Αρωγοί στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης, ο υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, γενικός περιφερειακός διευθυντής Κρήτης, ο ταξίαρχος, αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Χριστοφάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Κονσολάκης.

Ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης
Ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Χριστοφάκης

Οι αστυνομικοί, που απέδειξαν εκ νέου την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, μετέφεραν το μεσημέρι της Τρίτης τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Ηρακλείου με οχήματα της Τροχαίας στα ιδρύματα και εισέπραξαν τα πλατιά χαμόγελα όσων τις ημέρες αυτές είχαν ανάγκη τη στήριξή τους.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News