default-image

Πώς η κάπα μπορεί να αλλάξει κάθε look

Γυναίκα & παιδί
Πώς η κάπα μπορεί να αλλάξει κάθε look

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιο δημοφιλείς και συναρπαστικοί υπερήρωες -ο Σούπερμαν και ο Μπάτμαν- δεν δύνανται να εξουδετερώσουν σατανικούς δόκτορες και μοχθηρούς υπηρέτες του κακού χωρίς η μπέρτα τους να ανεμίσει πάνω από ουρανοξύστες και συντρίμμια. Τα θηλυκά ισοδύναμά τους, το Supergirl, το Power Girl και η Wonder Woman, επίσης (απο)καλύπτουν τις υπερδυνάμεις τους κάτω από μπέρτες που απαρέγκλιτα συνδυάζονται με μπότες.

Ο χειμώνας προκαλεί το Supergirl μέσα μας με τον ίδιο ενδυματολογικό συνδυασμό, αφού οι ψηλές μπότες είναι το παπούτσι της σεζόν και η κάπα το πανωφόρι-κλειδί. Αν και όλα τα μήκη παίζουν, οι μακριές κάπες σαν των Paule Ka, Marios Schwab, Temperley London, Aganovich και Valentino ενδείκνυνται για βραδινά λουκ με σούπερ μίνι.

Οι πλέον κατάλληλες για ψηλές -ακόμα και πάνω από το γόνατο- μπότες είναι όσες σταματούν στη μέση του μηρού, βλ. Dsquared2, Saint Laurent, Ralph Lauren, Carven και Ted Baker, και δείχνουν εξίσου σούπερ πάνω από στενό τζιν και κλασικό, λευκό πουκάμισο. Το πρόβλημα που ποτέ δεν απασχόλησε τη Wonder Woman είναι το είδος της τσάντας που θα κρατήσει με την κάπα της.

Καθώς οι κλασικές ώμου και τα σακίδια εν προκειμένω δεν βολεύουν, αναζητήστε τον κατάλληλο φάκελο ή clutch.       

Πηγή: marieclaire.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News