Ειδήσεις

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει το ΚΗΦΗ Γαζίου

Σε μια σημαντική δωρεά ποσού 3.000 ευρώ, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου, προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι ακαδημίες Ηρακλείου της ομάδας.

Ο γενικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, κ. Γιάννης Βρέντζος, επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες του αλλά και παιδιά των ακαδημιών το ΚΗΦΗ Γαζίου, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και το προσωπικό του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου, μοίρασε δώρα και παρέδωσε στον πρόεδρο του Οργανισμού Γιώργο Μαρκατάτο επιταγή ύψους 3.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γ. Γεννιτσαρίδης προσφέρθηκε να φιλοξενεί δωρεάν στις ακαδημίες Ηρακλείου 5 παιδιά δικαιούχων των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου, για να τους δοθεί η δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε τα μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας και για αυτή την προσφορά (υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά των ακαδημιών δώρισαν τρόφιμα για τα μέλη του "Βοήθεια στο Σπίτι" Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, ενώ πέρυσι η ΠΑΕ είχε ενισχύσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου) και ευχήθηκε σε όλους το 2015 να είναι μια καλύτερη χρονιά, γεμάτη υγεία.

Τα μέλη του ΚΗΦΗ, μαζί με το προσωπικό, στελέχη της δημοτικής Αρχής και την αντιπροσωπεία της ομάδας, τραγούδησαν τα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, χόρεψαν και αφιέρωσαν στο "Θρύλο" τη μαντινάδα: «Η μπάλα είναι στρογγυλή, ολοχρονίς γυρίζει, να 'ναι ο Θρύλος τυχερός που μας υποστηρίζει»!

Σχόλια