Ειδήσεις

Βενιζέλος προς στελέχη της Κρήτης: "Αφήστε το κεφάλαιο ΓΑΠ"

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 4:30 μ.μ. τη Δευτέρα η προγραμματισμένη συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως είχε γράψει το neakriti.gr.

Με το κλίμα πλέον να είναι καθαρά προεκλογικό ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες επανέλαβε στα 20 περίπου στελέχη από την Κρήτη τα όσα είπε και στις σημερινές του δηλώσεις. Επί της ουσίας τούς επισήμανε τη σπουδαιότητα των εκλογών αυτών ζητώντας μάλιστα από τους 4 γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του νησιού να τοποθετηθούν επί των εξελίξεων.

Όπως ήταν φυσικό από τη συζήτηση δεν μπορούσαν να λείψουν οι κινήσεις Παπανδρέου και η αναμενόμενη ανακοίνωση ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναφέρει προς έκπληξη πολλών «Αφήστε το κεφάλαιο αυτό, εμείς κοιτάμε τώρα τη δουλειά μας και τον αγώνα που έχουμε να δώσουμε».  

Τα ψηφοδέλτια

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι διεργασίες στη Χαριλάου Τρικούπη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη συνεχίζονται ως προς τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος και σε κάθε νομό δίνεται ιδιαίτερη σημασία.

Από τα "κεντρικά" είναι ξεκάθαρο ότι η Κρήτη έχει βαρύνουσα σημασία γι' αυτό θέλουν οι επιλογές προσώπων να κινηθούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μάλιστα υπήρξε και ένας προβληματισμός ως προς την βασική κατευθυντήρια γραμμή για τα κριτήρια.

Υπήρξαν στελέχη που μίλησαν για γεωγραφικά κριτήρια (δηλαδή οι υποψήφιοι να καλύπτουν ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα στην Περιφέρεια της Κρήτης), ενώ υπήρξαν και στελέχη που μίλησαν για καθαρά πολιτικά κριτήρια θεωρώντας ότι έτσι θα δημιουργηθούν ισχυρά ψηφοδέλτια για τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια