default-image

Ο Σ. Τσόκας υπεύθυνος για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κρήτη

Κρήτη
Ο Σ. Τσόκας υπεύθυνος για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι προετοιμασίες των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχουν «πάρει φωτιά» και στη ΝΔ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα πρόσωπα που θα μπορέσουν να ηγηθούν της όλης προσπάθειας για να καταλήξει το κόμμα στις όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές .

Για την ΝΔ είναι ξεκάθαρό ότι ένα από τα πρόσωπα που διαθέτει καθαρή πολιτική κρίση και παράλληλα είναι καλός γνώστης σε πρόσωπα και πράγματα για την Κρήτη είναι ο γενικός γραμματέας του Υπουργέιου Δημόσιας Τάξης και πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας .

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες λοιπόν του ζητήθηκε να ηγηθεί της όλης διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων και μετά την θετική ανταπόκριση του  τοποθετήθηκε από τη ΝΔ ως υπεύθυνος κατάρτισης ψηφοδελτίων  για την περιφέρεια της Κρήτης αλλά και για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Ήδη τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά με τις  ΝΟΔΕ να κάνουν  τις δικές τους  προτάσεις αλλά και τους ενδιαφερόμενους να προχωρούν στις δικές τους κινήσεις προς το κόμμα ούτως ώστε να πάρουν το τελικό «ναι».

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News