default-image

Κ. Δερμιτζάκης: "Θα βάλουμε τέρμα στη λιτότητα"

Κρήτη
Κ. Δερμιτζάκης: "Θα βάλουμε τέρμα στη λιτότητα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης τη σημερινή μέρα, προσθέτοντας σε δήλωσή του, με αφορμή την τρίτη ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή και η οποία απέβη άκαρπη για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ότι οι βουλευτές δεν υπέκυψαν τελικά στους εκβιασμούς της κυβέρνησης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Δερμιτζάκη έχε ως εξής:

«Σήμερα ζούμε μια ιστορική μέρα για τη δημοκρατία μας.

Οι βουλευτές, αφουγκραζόμενοι το λαϊκό αίσθημα, δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς και την εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπέλυσε η κυβέρνηση και τα μέσα της διαπλοκής.  

Με τη σημερινή ψηφοφορία η κυβέρνηση  Σαμαρά-Βενιζέλου, που στήριξε τη λεηλασία της χώρας και είχε ήδη συμφωνήσει σε νέα μέτρα και μνημόνια, μπαίνει στο περιθώριο και την πολιτική απομόνωση.

Ο λαός μας έχει στα χέρια του τη δυνατότητα να ανοίξει ένα νέο δρόμο με ελπίδα, αισιοδοξία, προοπτική και αξιοπρέπεια. Στις εκλογές που έρχονται θα βάλουμε τέρμα στη λιτότητα, στο ξεπούλημα του πλούτου της πατρίδας μας και στις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων και με κυβέρνηση της Αριστεράς προχωράμε στην άμεση ανακούφιση των πιο αδύναμων, στην επανεκκίνηση της οικονομίας και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας για να κάνουμε το χαμόγελο να ξαναγυρίσει στον τόπο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News