Ειδήσεις

"Φράκαρε" το πάρκινγκ... που δε λειτουργεί!

Την οδηγική μας ανευθυνότητα αποτυπώνουν σε όλο της το μεγαλείο οι σκηνές για γέλια και για κλάματα που διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο δημοτικό πάρκινγκ επί της Ικάρου.

Έλεγχος φυσικά δεν υπάρχει και οι οδηγοί... χωρίς δεύτερη σκέψη παρκάρουν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα ο χώρος κυριολεκτικά να φρακάρει. Είναι πλέον ενδεικτικές οι εικόνες με τους ίδιους τους οδηγούς να επιστρατεύονται σε ρόλο τροχονόμου προκειμένου κυριολεκτικά οριακά να μπορέσουν κάποια από τα αυτοκίνητα να μετακινηθούν.

Το άλλοτε δημοτικό πάρκινγκ λειτουργεί χωρίς είσοδο τους τελευταίες μήνες και εν αναμονή αποφάσεων για το καθεστώς παρανομίας που διέπει κάποια από τα δημοτικά πάρκινγκ, με αποτέλεσμα αφενός να δίνει ανάσα στους οδηγούς που παρκάρουν δωρεάν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης και αφετέρου να φιλοξενεί σχεδόν καθημερινά καταστάσεις απίστευτες αφού στην πλειοψηφία τους οι οδηγοί παρκάρουν κυριολεκτικά όπου βρουν αδιαφορώντας ακόμη κι αν "κλείνουν" το χώρο εισόδου και εξόδου. Όπως συνέβη και σήμερα, με αποτέλεσμα η ένταση να μη λείψει αφού χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα αυτοκίνητα, και με τους πιο θερμόαιμους να χάνουν την υπομονή τους.

Σχόλια