Ειδήσεις

Οδηγός μοτοσυκλέτας "εμβόλισε" στάση λεωφορείου

Σοβαρά τραυματίστηκε οδηγός μοτοσυκλέτας σήμερα το μεσημέρι στην οδό Μαυσώλου λίγο πιο κάτω από τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, αφού "εμβόλισε" στάση λεωφορείου μετά από συγκρουση με Ι.Χ.!

Ο άτυχος δικυκλιστής εκινείτο στη Μαυσώλου όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια μηχανή και αναβάτης ...εκσφενδονίστηκαν και έπεσαν πάνω στην στάση λεωφορείου που βλέπετε στην φωτογραφία.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο αναβάτης στο κεφάλι καθώς και στο άνω μέρος του κορμού του (ώμοι και χέρια).

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει τον τραυματία και να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με μαρτυρίες αρχικά εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης αλλά στη συνέχεια επέστρεψε, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την τροχαία, καθώς φέρεται να προχώρησε λίγα μέτρα παραπέρα και να ενημέρωσε το "100". Στη συνέχεια πήγε στην τροχαία όπου έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, ο ίδιος παρά τον σοβαρό τραυματισμό του διατηρούσε τις αισθήσεις του όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να ανέφερε ότι ο οδηγός του ΙΧ τον "έκλεισε" και στη συνέχεια τον "κάρφωσε" πάνω στη στάση. Αντίθετα, σύμφωνα με την μαρτυρία της άλλης πλευράς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι από τη σύγκρουση αποκολλήθηκε η πινακίδα του ΙΧ, που έμεινε στον τόπο του ατυχήματος.

Σχόλια