Ειδήσεις

"Δεν πληρώνουν" τα τέλη κυκλοφορίας

Συνεχίζει και φέτος την πολιτική του "δεν πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας" η "Λαϊκή Στάση Πληρωμών" Ηρακλείου, που παροτρύνει τους κατόχους ΙΧ και φέτος να μην καταβάλλουν τα τέλη.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακόινωση:

«Εδώ και δύο χρόνια ως Λαϊκή Στάση Πληρωμών προχωρήσαμε στην άρνηση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας διαμαρτυρόμενοι για τις κακές συνθήκες του οδικού μας δικτύου (υπενθυμίζουμε ότι τα τέλη κυκλοφορίας είναι ανταποδοτικό τέλος) όπως και της αδυναμίας καταβολής του ποσού που αντιστοιχεί στα τέλη κυκλοφορίας. Για τους παραπάνω λόγους καταβάλαμε το ποσό του 1€ για τα τέλη κυκλοφορίας.

Επειδή όμως η κατάσταση στην χώρα μας συνεχίζει να γίνεται χειρότερη, χρόνο με τον χρόνο και επειδή οι εκλεγμένοι, δια του καλπονοθευτικού συστήματος, ξενόδουλοι "κυβερνήτες" μας, έχουν βάλει ως στόχο τους την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού,τους *ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ σαν Λαϊκή Στάση Πληρωμών, ότι από φέτος και για τα χρόνια που θα έρθουν μέχρι την απελευθέρωση της χώρας μας, δεν πρόκειται να πάρουν ούτε το 1€ που τους δίναμε τις προηγούμενες χρονιές.

Ταυτόχρονα καλούμε και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο, δηλαδή να μην ταΐζουν το τέρας με τον ιδρώτα τους, επειδή ετσιθελικά οι κυβερνήσεις (μετά των μεγαλοκεφαλαιούχων) από το 2010 αποφάσισαν ότι οι δανειστές της χώρας μας αξίζουν περισσότερο από τον ελληνικό λαό.

* Και αυτό να δείτε τι δέσμευση είναι!

Υ.Γ.: Όταν το άδικο γίνεται νόμος, τότε η ανυπακοή είναι δικαίωμα. άρθρο 120 παράγραφος 4».

Σχόλια