Ειδήσεις

Στο πλευρό των αστυνομικών ο υποστράτηγος Μιχ. Καραμαλάκης

Στο πλευρό των αστυνομικών, που καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών θα είναι επί ποδός, ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Ο υποστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης, ξεκινώντας από την ημέρα των Χριστουγέννων, επισκέπτεται μία προς μία τις αστυνομικές υπηρεσίες  της Κρήτης προκειμένου να ευχηθεί σε όλο το προσωπικό που εργάζεται και είναι μακριά από την οικογένειά του.

Με την ηθική, την ανθρωπιά, το μέγιστο επαγγελματισμό αλλά και τη συνέπεια που τον διακρίνουν επέλεξε τις Άγιες αυτές Ημέρες να αποδείξει, για μια ακόμη φορά, την έμπρακτη στήριξή του προς τους αστυνομικούς της Κρήτης. Αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά κυνηγώντας το έγκλημα, σαν καλός "καπετάνιος" ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκε στις υπηρεσίες του Λασιθίου και του Ηρακλείου, ενώ το ταξίδι ανά τους νομούς συνεχίζεται σε Ρέθυμνο και Χανιά ώστε μέχρι και την Πρωτοχρονιά να έχει έρθει σε επαφή με τους αστυνομικούς απ' άκρη σ' άκρη του νησιού.

Όντας και ο ίδιος οικογενειάρχης και γνωρίζοντας πώς είναι να είσαι επί το έργο τέτοιες ημέρες, επέλεξε να αφήσει τη θαλπωρή του σπιτιού του και να ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα για να περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τους με τους εργαζόμενους αστυνομικούς της Κρήτης.

Σχόλια