Ειδήσεις

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ηράκλειο

Αυξάνονται και πληθύνονται οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ηράκλειο. Τα ξημερώματα αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε μία καλά οργανωμένη παράνομη λέσχη, αυτή τη φορά στις Μοίρες.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω λέσχη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου, αλλά και τέσσερις φορητοί ασύρματοι.

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω πάνω στην πράσινη τσόχα, όπου το καρέ είχε στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καφετέριας και συγκεκριμένα σε πατάρι. Πέντε Έλληνες και δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν να παίζουν χαρτιά ενώ στα κρατητήρια κατέληξε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν περίπου 500 μάρκες διαφόρων χρωματισμών που αντιστοιχούν σε χρηματικά ποσά, αλλά 1.015 ευρώ σε μετρητά.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας προκειμένου να μπει φρένο στον παράνομο τζόγο, που ανθεί την περίοδο των γιορτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Μέχρι και σήμερα οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο νομό Ηρακλείου αγγίζουν τις 60 και σε όλη την Κρήτη ξεπερνούν τις 100. Κατά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας έχουν κατασχεθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ, μάρκες, ζάρια, υπολογιστές, ηλεκτρονικοί κουλοχέρηδες και καταγραφικά μηχανήματα.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια