default-image

Άρπαξαν το βρέφος της κόρης τους για να το δώσουν για υιοθεσία

Ελλάδα
Άρπαξαν το βρέφος της κόρης τους για να το δώσουν για υιοθεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ζευγάρι Ρουμάνων στη Λάρισα άρπαξε από τη 17χρονη κόρη του το μόλις τριών ημερών βρέφος της από μαιευτήριο της πόλης προκειμένου να το δώσει για παράνομη υιοθεσία.

Για την υπόθεση αρπαγής και παράνομης υιοθεσίας βρέφους που εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθησαν πέντε άτομα και αναζητούνται άλλοι δύο εμπλεκόμενοι.

Αναλυτικά συνελήφθησαν η μητέρα της 17χρονης, 40 ετών, υπήκοος Ρουμανίας, και τέσσερις Έλληνες υπήκοοι: ο 39χρονος υποψήφιος πατέρας, οι ηλικίας 65 και 62 ετών διαμεσολαβητές στο "διακανονισμό" της παράνομης υιοθεσίας και μια 35χρονη συμβολαιογράφος.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου Ρουμάνου, πατέρα της 17χρονης, και της 38χρονης Ελληνίδας, υποψήφιας μητέρας του βρέφους.

Η ανήλικη μητέρα μαζί με το βρέφος νοσηλεύονται σε μαιευτική κλινική της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη μητέρα έμαθε για την αρπαγή του παιδιού της από το προσωπικό του μαιευτηρίου. Ξέσπασε σε λυγμούς και είπε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν και έφτασαν γρήγορα στο σημείο ότι υποψιάζεται τους ίδιους της τους γονείς.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News