Ειδήσεις

Ο Αϊ Βασίλης έρχεται το Σάββατο στο δήμο Αγ. Νικολάου

Φέτος ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδιά του δήμου Αγίου Νικολάου. Προκειμένου όμως να προλάβει να το κάνει αυτό και να μη μείνει κανένα παιδί παραπονεμένο, το μοίρασμα των δώρων θα γίνει σε διαφορετικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Σίσι, Άγιο Νικόλαο, Νεάπολη, Ελούντα και Κριτσά σε διαφορετικές ημερομηνίες και ώρες, με την αρωγή του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Η πρόσκληση-κάρτα δώρου που θα λάβει το κάθε παιδί είναι απαραίτητη για την παραλαβή του "Δώρου του Αϊ Βασίλη" κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, τις ημερομηνίες που θα γίνουν αυτές αλλά και τις ώρες:

* Στο Σίσι (πάρκινγκ Σισίου), το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00

* Στον Άγιο Νικόλαο (πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου), στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 (τα παιδιά του Καλού Χωριού θα παραλάβουν τα δώρα τους στην εκδήλωση του Αγίου Νικολάου).

* Στη Νεάπολη (Δημοτικός Κήπος), στις 31 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00.

* Στην Ελούντα (Κοινοτικό Κατάστημα), την 1η Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00.

* Στην Κριτσά (πάνω Πλατεία), την 1η Ιανουαρίου 2015 και ώρα 14:00 (τα παιδιά του Κρούστα θα παραλάβουν τα δώρα τους στην εκδήλωση της Κριτσάς).

Σχόλια