default-image

1.000 γεύματα σε απόρους από Grant και Διακονία Αγάπης

Κρήτη
1.000 γεύματα σε απόρους από Grant και Διακονία Αγάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίλιες μερίδες φαγητού μοιράστηκαν σήμερα Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, σε οικογένειες που ζουν κάτω από το βάρος της οικονομικής δυσπραγίας. Η κίνηση ουσίας που ανήκει στον πολυχώρο Grant και στη Διακονία  Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης προσέλκυσε εκατοντάδες άπορες οικογένειες από το Ηράκλειο, προσφέροντάς τους πλούσια γεύματα.

1.000 χάρτινες σακούλες με πλήρη γεύματα περίμεναν σήμερα εκατοντάδες οικογένειες, στον πολυχώρο Grand στην 62 Μαρτύρων. Μία κίνηση ανθρωπιάς τις άγιες αυτές ημέρες, που όπως αποδείχτηκε έδωσε χαρά και κουράγιο στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ο πολυχώρος Grant, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τη Διακονία Αγάπης, ετοίμασε με πολύ κόπο 1.000 μερίδες ζεστού γεύματος και από νωρίς πλήθος κόσμου κατέφτανε στο σημείο για να το παραλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία από τις δράσεις του εστιατορίου και της Αρχιεπισκοπής, αφού ολόκληρη τη χρονιά κάθε Πέμπτη μοιράζονται στις ευπαθείς ομάδες 100 μερίδες φαγητού σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.   

Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News