default-image

Ποιος είπε ότι τα προφυλακτικά είναι ..Εθνική προδοσία;

Περίεργα
Ποιος είπε ότι τα προφυλακτικά είναι ..Εθνική προδοσία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις δηλώσεις του τον προηγούμενο μήνα με τις οποίες αποκήρυξε την ισότητα των φύλων (!), είπε να επανέλθει, δηλώνοντας αυτή τη φορά σε απόλυτο τόνο και μάλιστα δημοσίως, ότι η χρήση του προφυλακτικού συνιστά... εθνική προδοσία(!).

Εκείνο που κάνει την δήλωσή του ακόμη πιο "σπαρακτική" είναι ότι ο λόγος που διατύπωσε μια τέτοια άποψη, ήταν λέει γιατί απειλείται με τη χρήση προφυλακτικών  "εξαφάνιση του τουρκικού γένους".

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν  πως αφορμή για το νέο κήρυγμα του τούρκου ηγέτη, στάθηκε ο γάμος του γιου ενός φίλου του, του επιχειρηματία Μουσταφά Κεφελί. Είπε λοιπόν ο Ερντογάν αφού βρέθηκε ανάμεσα σε κόσμο και κυρίως νέους να τους μιλήσει και αποφάσισε να τους καλέσει να μην διαπράξουν την προδοσία της αντισύλληψης που απειλεί να τους αφανίσει.

Ο κύριος Ερντογάν σε ανύποπτο χρόνο έχει αναφερθεί στο παρελθόν και σε θέματα που σχετίζονται με τις εκτρώσεις, τις καισαρικές, τις  φεμινίστριες αλλά και το χάπι "της επόμενης ημέρας"(!).

Κάποιοι αποκαλούν σκοταδιστικές αυτές τις δηλώσεις Ερντογάν. Τώρα πόσοι από αυτούς που τον ακούνε, ασπάζονται ή όχι τις απόψεις του, δεν έχει διευκρινιστεί!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News