Ειδήσεις

Το απόλυτο "χάος" στις Μοίρες λόγω έλλειψης αστυνόμευσης

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές. Αυτοκίνητα αφημένα όχι μόνο πάνω σε πεζοδρόμια, αλλά και μέσα στη μέση του δρόμου. Πεζοί να μην μπορούν να κινηθούν, μητέρες με καρότσια να πρέπει να σκαρφαλώνουν για να ακολουθούν το δρόμο τους, αυτοκίνητα που στέκονται επί ώρα για να μπορέσουν να περάσουν από τον κεντρικό δρόμο στις Μοίρες.

Αυτό το σκηνικό επικρατεί από το πρωί στην περιοχή των Μοιρών, όπου από τη μια το εορταστικό κλίμα, από την άλλη οι αγορές των ημερών, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, έχουν δημιουργήσει μια κατά τα άλλα ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα, που όμως παύει να είναι τόσο ευχάριστη λόγω των δυσκολιών που έχουν προκληθεί.

Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες σχεδόν εξοργισμένοι κάνουν λόγο για απόλυτη αναρχία στην περιοχή, που θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί και αντιμετωπιστεί αν υπήρχε αστυνομική δύναμη.

«Δεν είναι δυνατόν τέτοια μέρα, που όπως κάθε χρόνο ο κόσμος βγαίνει έξω και πηγαίνει στην αγορά, να αφήνουν δίχως έλεγχο την περιοχή», επισημαίνουν οι κάτοικοι, βιώνοντας όπως λένε στιγμές απείρου κάλλους, ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα, πεζοδρόμια και πάγκους καταστημάτων και όλα αυτά με τη συνοδεία των ήχων από τα τριγωνάκια και τα κάλαντα των μικρών παιδιών που κινδυνεύουν άμεσα μέσα σε όλο αυτό το κλίμα.  

Σχόλια