Ειδήσεις

Προκήρυξε θέση Παθολόγου το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Λύνεται οριστικά το πρόβλημα της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, καθώς σήμερα το υπουργείο Υγείας προκήρυξε τη θέση επικουρικού παθολόγου για το Νοσοκομείο με θητεία τριών ετών.

Ένα πάγιο αίτημα του διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γιώργου Ματαλλιωτάκη και των φορέων της Ιεράπετρας οδεύει προς επίλυση, αφού εκτός από τον επικουρικό παθολόγο που προκήρυξε σήμερα το υπουργείο Υγείας, η Παθολογική Κλινική ενισχύεται και με άλλον έναν παθολόγο γιατρό, επιμελητή Β', μετά την κατ' εξαίρεση προκήρυξη της θέσης που αναμένεται από το υπουργείο.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε «ένα χρόνιο πρόβλημα του νοσοκομείου μας λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δύο παθολόγοι που θα ενισχύσουν την κλινική είναι αποτέλεσμα των πιέσεων μας άλλα και των φορέων της Ιεράπετρας που θέλουν να βλέπουν με έργα να βελτιώνονται και να αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας της πόλης μας. Η σημερινή απόφαση του υπουργείου Υγείας, αποτελεί κατάκτηση όλων μας, της κοινωνίας της Ιεράπετρας, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, αλλά και των φορέων της πόλης».

Σχόλια