Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι προσφορές αγάπης από τον Κοινωνικό Χώρο

Τα δικά τους γιορτινά μπισκότα, σ' ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής πασπαλισμένο με μπόλικη χρυσόσκονη και φαντασία, θα φτιάξουν τα παιδιά των εξυπηρετούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Συσσιτίου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού "Φαγητό με την αγάπη μας" την ερχόμενη Τρίτη 30 Δεκεμβρίου!

Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια της εκδήλωσης ανήκει στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, σταθερό συμπαραστάτη της προσπάθειας του Κοινωνικού Χώρου.

Βεβαίως, στον Κοινωνικό Χώρο συνεχίζεται αδιάλειπτα η παροχή γευμάτων σε περισσότερους από 300 συνανθρώπους μας καθημερινά, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης σε άλλες 300 οικογένειες, που αριθμούν 1.170 μέλη συνολικά.

Οι συντελεστές του Κοινωνικού Χώρου, οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού με ανακοίνωσή τους εύχονται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2015!».

«Το σύνθημα του Κοινωνικού Χώρου "Να βγούμε στο φως όλοι και μαζί" παραμένει σήμερα επίκαιρο όσο και στην αρχή της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, μαζί», αναφέρουν.

Τέλος μέσω της ανακοίνωσης ευχαριστούν «θερμά τους συντελεστές του "Διηγήματος της Τετάρτης", Νίκη Τρουλλινού και Αντώνη Καρτσάκη, και όλους τους φίλους και τις φίλες που ήρθαν τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στον Κοινωνικό Χώρο φέρνοντας μαζί τους, όπως και πέρυσι, χριστουγεννιάτικα γλυκά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, για να διατεθούν στους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Συσσιτίου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού "Φαγητό με την αγάπη μας" και τις οικογένειές τους, συνδυάζοντας την καλή λογοτεχνία με τη χριστουγεννιάτικη γεύση».

Σχόλια