Ειδήσεις

Προσφορά αγάπης από S/M "Χαλκιαδάκης" & "Ελαΐς Unilever"

Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξαν και φέτος τα σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης", που μαζί με την ΕΛΑΪΣ UNILEVER φρόντισαν αυτές οι μέρες να γίνουν λιγότερο δύσκολες για οικογένειες που αδυνατούν να έχουν ακόμη και τα απαραίτητα.

Τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, αξίας πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ, που διατέθηκαν μετά από μια καμπάνια προσφοράς και αγορών από τα σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης" ταξίδεψαν χθες σε κοινωνικά παντοπωλεία της Κρήτης, για να φτάσουν τις επόμενες ημέρες στον τελικό προορισμό τους, δίνοντας ανάσα ανακούφισης, έστω και μικρή, σε ανθρώπους που αυτές τις άγιες μέρες έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους δημιουργεί η αδύναμη οικονομική τους κατάσταση.

Τα τρόφιμα, τα καθαριστικά αλλά και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής έφυγαν από τις αποθήκες των σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης", που φρόντισαν ήδη να δημιουργήσουν μια μεγάλη αγκαλιά, βάζοντας μέσα της ανθρώπους που βιώνουν το πιο σκληρό πρόσωπο της φτώχιας, στα όρια της ανέχειας.

Τα προϊόντα που διέθεσε η εταιρεία ΕΛΑΪΣ UNILEVER προέκυψαν μετά από καμπάνια προσφοράς και συμμετοχής των καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης", μαζεύοντας ανά ευρώ αγοράς προϊόντων της εταιρείας κουπόνια με της μορφή καρδιάς, που εξαργυρώθηκαν στο τέλος και έγιναν ο τρόπος με τον οποίο οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας θα νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους αυτές τις ημέρες.

«Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με τα σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης". Ήταν δική τους ιδέα και εμείς με τη σειρά μας δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε τη συνεισφορά μας. Δώσαμε προϊόντα ΕΛΑΪΣ UNILEVER, αξίας πάνω από 80.000 ευρώ. Και οφείλω να πως πρόκειται για τέτοιου είδους ενέργειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε πάνω από όλα άνθρωποι», τόνισε η υπεύθυνη πωλήσεων "ΕΛΑΪΣ UNILEVER" Κυριακή Ηλία.

«Υπάρχει μια απίστευτα μεγάλη διάθεση των επιχειρηματιών μας να συμβάλουν σε μια δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιείται αυτή την εποχή από τις δομές των περιφερειών, των δήμων, της Εκκλησίας για να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη. Μακάρι κάτι τέτοιο να μη χρειαζόταν να γίνει. Όμως στις μέρες μας είναι αναγκαίο. Και φοβάμαι πως θα είναι για πολύ καιρό ακόμα», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

«Στόχος να καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες»

«Είναι συνολικά 18 φορείς εκείνοι οι οποίοι θα παραλάβουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουμε συγκεντρώσει να τους προσφέρουμε για αυτές τις άγιες ημέρες. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μαζί με μια εταιρεία που έχουμε εξαίρετη συνεργασία καταφέραμε να κάνουμε κάτι, όχι τόσο μεμονωμένα αλλά έχοντας ένα αποθεματικό δυνατό και ισχυρό ώστε να καλυφθούν όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες», είπε η υπεύθυνη Ποιότητας των σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκης" Χριστίνα Χαλκιαδάκη.

Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια