default-image

Οργή αγροτών καθώς δεν έδωσαν την ενιαία ενίσχυση

Κρήτη
Οργή αγροτών καθώς δεν έδωσαν την ενιαία ενίσχυση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή των αγροτών καθώς οι διαβεβαιώσεις του υπουργείου και των υπηρεσιών του ανέφεραν πως τα χρήματα από το δεύτερο μισό της επιδότησης θα πιστώνονταν χθες Δευτέρα στους λογαριασμούς τους, παράλληλα με τα χρήματα που δεν καταβλήθηκαν στους παραγωγούς που είχαν λάθη στο δελτίο το οποίο ενεργοποίησαν μέσω ενώσεων ή άλλων ιδιωτικών εταιρειών.

«Μέχρι και χθες ο αναπληρωτής υπουργός μάς διαβεβαίωνε πως η πίστωση των χρημάτων θα γινόταν χθες, αλλά μάταια», είπε ο γενικός γραμματέας της ΟΑΣΝΗ στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι μέχρι και τις 9 το πρωί της Τρίτης τα τηλέφωνα του ΟΠΕΚΕΠΕ και του υπουργείου ήταν κατειλημμένα ή δεν απαντούσαν, σύμφωνα με τα αγροτικά στελέχη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έλεγχος του Οργανισμού ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα και γι' αυτό το λόγο τα χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς.

Δεκάδες είναι οι αγρότες που αγανακτισμένοι επικοινωνούν με το Ράδιο 9,84 ενώ πολλοί συγκεντρώθηκαν και στα γραφεία της Ένωσης Πεζών.

«Τα δικά τους λεφτά τα παίρνουν στην ώρα τους, εμάς γιατί μας κοροϊδεύουν έτσι; Γιατί δεν αναρωτιούνται πώς θα τα βγάλουμε πέρα;» το ερώτημα του συνεταιριστή Χριστόφορου Αμαργιανιτάκη, που επικοινώνησε με το Ράδιο 9,84.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News