default-image

"Αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ"

Κρήτη
"Αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης στην ερώτηση πώς κρίνει την κίνηση Γ. Παπανδρέου για ίδρυση νέου κόμματος, απάντησε χαρακτηριστικά ότι: «Θεωρώ αδιανόητο πως ένας Παπανδρέου μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί μεγάλη την πιθανότητα η χώρα να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές χωρίς όμως να χαρακτηρίζει και ανέφικτη την προεδρική εκλογή.

Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δε φοβάται τις πρόωρες εκλογές και δε δέχεται την καταστροφολογία των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι η λαϊκή ετυμηγορία είναι μία κορυφαία στιγμή. Χρειάζεται πολιτική συναίνεση για να φύγει η χώρα από την κρίση, ενώ δεν σχολίασε το "φλερτ" τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι για τις προοδευτικές δυνάμεις αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_05636bt7/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News