default-image

Τα 6 νέα τραγούδια που "ανέβασε" η Μαντόνα στο ίντερνετ

Life
Τα 6 νέα τραγούδια που "ανέβασε" η Μαντόνα στο ίντερνετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους fans της προσέφερε η Madonna ανεβάζοντας στο Ιντερνετ έξι τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Rebel Heart».Κίνηση που έγινε μάλλον... «καταναγκαστικά» αφού είχε προηγηθεί η «διαρροή» ορισμένων τραγουδιών από χάκερ που την «έβαλαν στο μάτι».

Απτόητη και... οργισμένη, η «βασίλισσα της pop» έκανε λόγο για «βιασμό» και «τρομοκρατία» στην καλλιτεχνική έκφραση. Αναρωτήθηκε γιατί κάποιοι επιμένουν να κλέβουν και δεν επιτρέπουν με αυτό τον τρόπο στους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ολοκληρωμένες τις δουλειές τους, έτσι όπως οι ίδιοι το επιθυμούν.

Διευκρίνισε ότι από τα τραγούδια που «έκλεψαν» οι χάκερ ορισμένα μόνο θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ και από αυτά μόλις ένα θα είναι στην μορφή που διέρρευσε στο Διαδίκτυο.

Το «Rebel Heart» πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Τα έξι τραγούδια που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Madonna έχουν αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές από κοινό και ειδικούς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για μία ακόμη «επαναφορά» της Madonna.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News