Ειδήσεις

Στους λογαριασμούς το δεύτερο μισό της επιδότησης

Μια βαθιά οικονομική ανάσα θα πάρουν οι Κρητικοί ενόψει και της εορταστικής περιόδου, καθώς πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το δεύτερο μισό της ενιαίας ενίσχυσης.

Και έτσι όσοι με κάρτα κάνουν τις αναλήψεις τους, μπορούν από τα ΑΤΜ να λάβουν τα χρήματά τους από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ οι υπόλοιποι στα καταστήματα των τραπεζών θα μπορούν από το πρωί της Τρίτης, αρκεί να είναι... υπομονετικοί και να στηθούν στις ουρές που (μοιραία) θα σχηματιστούν...

Στα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων, δέσμευση του υπουργείου είναι ότι έχουν υπολογιστεί και τα λάθη που είχαν εντοπιστεί στην πρώτη δόση της καταβολής, οπότε το ποσό θα είναι μεγαλύτερο, όπως δήλωσε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου.

Με μπλοκάκι και αριθμομηχανή οι δικαιούχοι ετοιμάζονται ήδη στην πράξη να επιβεβαιώσουν ότι τα χρήματα που μπήκαν στους λογαριασμούς τους ήταν αυτά που δικαιούνταν και αν τα λάθη πραγματικά διορθώθηκαν.

Την ίδια προσμονή για τις επιδοτήσεις φαίνεται ότι έχει και ο εμπορικός κόσμος, αφού σε ένα μεγάλο ποσοστό, αν και τα τελευταία χρόνια όπως εξηγούν οι έμποροι η έκτασή του έχει περιοριστεί, μέρος των χρημάτων από τις επιδοτήσεις "ζεσταίνουν" και τα ταμεία της τοπικής αγοράς.

Σχόλια