default-image

Ετοιμάζουν ψηφοδέλτια στη Ν.Ε. Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Ετοιμάζουν ψηφοδέλτια στη Ν.Ε. Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις διαδικασίες ανάδειξης υποψήφιων βουλευτών για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές συζήτησαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασαν χθες Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

Η Νομαρχιακή αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες γενικών συνελεύσεων των Οργανώσεων Μελών (Ο.Μ.) για ανάδειξη υποψηφίων μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το καταστατικό και με τις κατευθύνσεις του πολιτικού και οργανωτικού γραφείου του κόμματος.

Μάλιστα, τα μέλη της Ν.Ε. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι «καμία άλλη διαδικασία πέρα από το καταστατικό του κόμματος δε θα ισχύσει. Ακόμα και οι ευρύτερες συνεργασίες του κόμματος, αν υπάρξει τοπική τους έκφραση, θα συζητηθούν και θα αξιολογηθούν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Τα δημοσιεύματα και οι φήμες αντλούν την έμπνευσή τους από διαδικασίες άλλων πολιτικών χώρων και δεν αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επισημαίνεται, «στόχος μας είναι ψηφοδέλτια ισχυρά και ανοιχτά στην κοινωνία. Ψηφοδέλτια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωστά και με απήχηση στην κοινωνία, με αγωνιστές που εργάστηκαν μαζί μας ή παράλληλα, για την ανατροπή του μνημονίου, ανθρώπους γνωστούς από τη δράση τους στην κοινωνία, που θέλουν να προσθέσουν και προσφέρουν με τη συμμετοχή τους στην εκλογική νίκη και την ανατροπή με φιλοδοξία, αλλά χωρίς ιδιοτέλεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News