Ειδήσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Άγιο Νικόλαο την Πρωτοχρονιά

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο την Πέμπτη 1/1/2015, πρώτη ημέρα του νέου έτους 2015, καλεί η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού για την 1η του νέου έτους, θα γίνει σημαιοστολισμός και φωταγώγηση της πόλης του Αγίου Νικολάου ενώ θα τελεστεί και επίσημη δοξολογία.

Πιο αναλυτικά:

• Από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, θα πραγματοποιηθεί σημαιοστολισμός των δημόσιων, δημοτικών, στρατιωτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Οργανισμών, ιδρυμάτων και οικιών καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι.

• Επίσης θα γίνει φωταγώγηση της πόλης.

• Στις 10:00 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στην οποία  θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. Νεκτάριος.

Κοπή πίτας και ευχές

Μετά το πέρας της δοξολογίας η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη θα δεχτεί τις Αρχές, τις οργανώσεις και τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στο γραφείο του Διοικητηρίου, όπου θα γίνει κοπή πίτας και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Σχόλια