Ειδήσεις

Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής

Θανατηφόρο τροχαίο με δικυκλιστή σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στη Σφάκα Σητείας. Αν και άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, τελικά ο περίπου 25 ετών οδηγός του δικύκλου δεν τα κατάφερε.

Ο άτυχος Γιάννης Φραγκιαδάκης, κάτοικος εν ζωή της περιοχής όπου έγινε το τροχαίο, έφτασε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Παρά το γεγονός, όπως τόνισε μιλώντας στη "Ν.Κ." ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ότι έσπευσαν από καρδιολόγος μέχρι αναισθησιολόγος και κατέβαλλαν αγωνιώδεις προσπάθειες επί 1,5 ώρα, η αναπνοή του δεν επανήλθε ποτέ. Τα τραύματα που έφερε μεταξύ άλλων στο θώρακα ήταν βαρύτατα.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος και διεξάγονταν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το σοβαρό τροχαίο, που εξελίχθηκε σχεδόν άμεσα σε δυστύχημα.

Πρόκειται για το δεύτερο δικυκλιστή που χάνει τη ζωή του στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε λίγες ημέρες. Υπενθυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα είχε σκοτωθεί στις επικίνδυνες στροφές στο ύψος των Σισσών ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος διατηρούσε γυμναστήριο στο Κοκκίνη Χάνι, όπου και διέμενε.

Για άλλη μια φορά η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου και με τέτοιο τρόπο σκόρπισε θλίψη και οδύνη για την τοπική κοινωνία.

Ο θάνατος του 25χρονου δικυκλιστή πάντως ανεβάζει τους νεκρούς της ασφάλτου για το τρέχον έτος στους 57, ενώ πέρυσι όλο το χρόνο είχαν σκοτωθεί σε τροχαία 66 άτομα στην Κρήτη.

Ιωάννα Βλαχάκη

Σχόλια