default-image

Ανακοίνωση του ΑΓΟΡ για το νεαρό Τζαγκαράκη

Μπάσκετ
Ανακοίνωση του ΑΓΟΡ για το νεαρό Τζαγκαράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση για την κλήση του Δημήτρη Τζαγκαράκη στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» εξέδωσε  ο ΑΓΟΡ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αθλητής της κρητικής ομάδας καλείται σε κλιμάκιο των μικρών εθνικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους στα τμήματα υποδομής τους. Από το Ρέθυμνο εξέδωσαν σήμερα (21/12) ανακοίνωση, με την οποία κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία.

Η ανακοίνωση: «Μία πολύ μεγάλη επιτυχία προστέθηκε για το Ρέθυμνο BC, καθώς ο Δημήτρης Τζαγκαράκης, ο οποίος συμμετέχει στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, θα δώσει το παρών στο Τουρνουά Χριστουγέννων που θα πραγματοποιηθεί στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αθλητής της ομάδας μας, ο οποίος είναι 14 ετών κι έχει ύψος 1,93μ., αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ρεθυμνιώτικου μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Τζαγκαράκης μαζί με τους Ιωάννη Καλλέργη (Εργοτέλης), Γεώργιο Κουτσαντωνάκη (Κύδων) και Δημήτρη Βολιτάκη (Πεδιάδα) επιλέχθηκαν ανάμεσα από 22 αθλητές μετά τις προπονήσεις στα «Δύο Αοράκια» στις 15 Δεκεμβρίου. Τα κρητικόπουλα θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη στο Τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ που θα διεξαχθεί στις 26-30/12/2014, ενώ θα συνοδεύονται από τον περιφερειακό προπονητή Κρήτης, Γιώργο Μακράκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News